Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, uždarykite pranešimą arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

BIBS čiulptukai Sage / Hunter Green (6 -18 mėn)

14,90 €
Su PVM Pristatysime per 1-5 darbo dienas

Čiulptukai Bibs 2vnt  (6-18 mėn)

Čiulptukas BIBS labiau panašus į krūtį nei kitokie čiulptukai. Pagamintas iš natūralios gumos . Čiulptukas turi skylutę orui ir čiulpiamas susiglaudžia, todėl mažyliui lengva išstumi iš jo orą – taip imituojamas krūties čiulpimas. Čiulptuko pagrindas pagamintas iš polipropileno (PP) – tvirto ir lengvo plastiko. Jis šiek tiek išgaubtas, kad nedirgintų odos, ir turi angas orui bei apsauginę rankenėlę.

Kiekis

100 proc. natūralus lateksas, pagrindas – polipropilenas (PP).

Sudėtyje nėra difenilolpropano (BPA) ir polivinilchlorido (PVC).

Čiulptukai „Bibs Colour“ reguliariai tikrinami atsitiktinės atrankos būdu Danijos vartotojų laboratorijoje. 

Laikymas:

Čiulptukas turi būti laikomas sausai ir apsaugotas nuo nešvarumų, pvz., spintelėje arba jam skirtame dėkle. Jį reikia saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir karščio. 

Naudojimo instrukcija:

Prieš pirmą kartą naudodami čiulptuką sterilizuokite jį pamerkdami į verdantį vandenį. Į čiulptuko vidų per skylutę orui gali patekti vandens – suspauskite čiulptuką, kad į jį patekęs vanduo ištekėtų.

Čiulptukus valykite ir sterilizuokite kasdien. Jiems sterilizuoti nenaudokite mikrobangų krosnelės, ploviklių ir indaplovės, nes tai kenkia natūraliai gumai.

Dėl saugumo ir higienos keiskite čiulptuką nauju kas 4–6 savaites.

20612
5 Prekės

Jums taip pat gali patikti

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį