Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, uždarykite pranešimą arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

BIBS Čiulptukai Boheme White/Sunshine (0-6 Mėn)

15,90 €
Su PVM Pristatysime per 1-5 darbo dienas

BIBS Boheme įkvėptas modernaus bohemiško stiliaus BIBS boheme - 0-6 mėn

Apvalus natūralaus kaučiuko latekso antgalis yra kaip BIBS Color čiulptuko. Čiulptuko skydas nukreiptas nuo jautrios ir gležnos odos aplink kūdikio burną, kad būtų užtikrintas minimalus kontaktas su kūdikio nosimi ir burna.

Sudėtis: 100% natūralus lateksas, polipropileno skydelis. Be BPA, PVC ir ftalatų.

Į šią kainą įeina du čiulptukai, supakuoti originalioje pakuotėje. 

Kiekis

Kadangi tai yra natūralios gumos čiulptukas, naudojamas jis gali išsipūsti ir patamsėti. Tai yra natūralus latekso ‘nusidėvėjimas’, o ne nekokybiškos prekės požymis. Kaip greitai čiulptukas nusidėvės priklauso nuo naudojimo dažnumo, intensyvumo ar netgi nuo kiekvieno vaikučio individualių įpročių (vieni žinda ramiai ir lėtai, kiti greitai ir stipriau). Siūlome čiulptukus pakeisti naujais vos tik pastebėjus, jog jis pradeda didėti.

Spalvos gali šiek tiek skirtis nuo rodomų jūsų ekranuose. Rekomenduojama čiulptukus keisti kas 4-6 savaites (naudojant intensyviai - kas mėnesį).

Pastabos. Atidžiai apžiūrėkite čiulptuką ir patampykite į visas puses prieš kiekvieną naudojimą. Jei pastebėjote kokius nors pažeidimus ar nusidėvėjimus, iš karto išmeskite. Nepalikite tiesioginėje saulės šviesoje, šalia karščio šaltinių ar dezinfekciniame skystyje (ilgiau nei rekomenduojama). Laikyti sausame, švariame, uždarame dėkle, prieš kiekvieną naudojimą nuplauti. Galima šaltai sterilizuoti. Nedėti į indaplovę ir mikrobangų krosnelę. 

Atitinka saugumo reikalavimus en1400.

Kaip tinkamai plauti bibs čiulptukus?

  1. Įdėkite čiulptukus į švarų dubenėlį
  2. Į dubenėlį įpilkite verdančio vandens
  3. Palikite čiulptukus karštame vandenyje apie 5 min
  4. Išimkite čiulptukus ir leiskite jiems išdžiųti.jei viduje yra vandens – išspauskite.

Gamintojas: BIBS, Danija

20431
5 Prekės

Jums taip pat gali patikti

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį