Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, uždarykite pranešimą arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Gertuvės ir pietų dėžutės rinkinys Meškėnas

  • Laikinai neturime
28,00 €
Su PVM

Išalkę ir ištroškę pasaulio mažieji tyrinėtojai puikiai pasiruošę nuotykiams su pietų rinkiniu be BPA iš LÄSSIG vaikiškos kolekcijos. 

Rinkinys, kurį sudaro priešpiečių dėžutė ir gertuvė, priešpiečių dėžutėje yra nuimamas padėklas, suteikiantis tvarką ir leidžiantis laikyti įvairius užkandžius.  Šis praktiškas skirstytuvas leidžia lengvai atskirti maistą priešpiečių dėžutėje: Viršutiniame dėkle yra vietos vaisiams ir smulkesniems užkandžiams, o apačioje esantis skyrius nėra padalintas ir jame yra pakankamai vietos sumuštiniams ir bandelėms.

Vaikiška gertuvė, pagaminta iš 100% tritano, turi nepralaidų dangtelį su apsauginiu dangteliu, kad jis išliktų tinkamai uždarytas net ir kuprinėje. Jį galima lengvai atidaryti naudojant praktišką vieno spustelėjimo fiksatorių. Gertuvės talpa 460ml.

Kiekis
Laikinai neturime

Indus galima lengvai išvalyti tiesiog plaunant indaplovėje.

Lassig
20596

Jums taip pat gali patikti

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį