Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, uždarykite pranešimą arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Medinės supynės Spalvoti burbuliukai

28,00 €
Su PVM Pristatysime per 1-5 darbo dienas

Tvirtos, spalvingos pirmosios supynės viakams. Supynės pagamintos iš virvių ir medžio, dekoruotos spalvingais karoliukais.

Supynės vaikams - tai puikus būdas supažindinti mažylį su lauko pramogomis.

Naudojant supynes bet kokio amžiaus vaikams reikalinga suaugusiojo priežiūra.

Savybės:

- supynių virvė reguliuojama iki 1,12 m;

- maksimalus svoris 25 kg;

- supynės turi apsaugėles ir saugos dirželį;

- supynes galima naudoti tiek namuose, tiek lauke (baigiasi metaliniais žiedais, kiti tvirtinimo elementai nepridedami);

- neutralios spalvos - tinka ir berniukams, ir mergaitėms.

Dydis: 2,5x112x30 cm. Sėdynės dydis: 30x30 cm.

Kiekis

Produktas paženklintas CE ženklu.

Rekomenduojama vaikams nuo 1 metų.

ĮSPĖJIMAS. Reikalinga suaugusiųjų priežiūra.

GAMINTOJAS: Bigjigs Toys Ltd, Elkhorn, Anglija.

BIGJIGS - tai šeimos verslas, įkurtas 1985 m. dviejų mokytojų - vyro ir žmonos, šiandien tapęs vienu žinomiausiu medinių žaislų gamintoju. Tai aukštos kokybės edukaciniai mediniai žaislai vaikams: tiek berniukams, tiek mergaitėms. Bigjigs asortimentą sudaro: mediniai žaislai, lavinamosios medinės dėlionės vaikams, lavinamieji žaislai, edukaciniai žaislai, lavinamieji žaidimai, edukaciniai žaidimai, kūdikių žaislai, lauko žaislai vaikams, magnetinės dėlionės, medinės virtuvėlės, pjaustomos daržovės ir kiti mediniai žaislai. Asortimentas tinka tiek kaip žaislai ir lavinamo priemonės veikloms namuose, tiek ir vaikų darželiams ar mokykloms. Kadangi visi žaislai vaikams yra ne tik aukštos edukacinės vertės, bet ir patrauklūs savo išvaizda, puikiai tinka ir kaip įdomios ir naudingos dovanos vaikams.

20412
1 Vienetas

Jums taip pat gali patikti

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį