Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, uždarykite pranešimą arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Konstruktorius - Mini waffle (35det.)

9,90 €
Su PVM Pristatysime per 1-5 darbo dienas

Konstruktorius, kuriems vienintelė riba yra vaizduotė!

Suteikite savo vaikui begalę valandų, praleistų kūrybiškai žaisdami, kurdami figūrėles, daiktus ir viską, apie ką jis tik gali svajoti. Pridėtose instrukcijose yra įkvepiančių idėjų, kaip sukurti vaikams malonias formas. Rinkinyje net 35 vnt. Jis lavina vaiko vaizduotę ir rankų miklumą, moko loginio mąstymo.

Marioinex – statybiniai blokeliai, saugūs vaikams, blokeliai sukurti taip, kad būtų kuo draugiškesni ir saugūs vaikams. Jie pagaminti iš minkštos, lanksčios, malonios liesti medžiagos, yra kaip tik tinkamos formos ir dydžio vaiko rankai. Naudojamos spalvos švelnios ir malonios akiai.

Kiekis

Mini Waffle 35 -  skatina vaizduotę ir kūrybiškumą tai leidžia mokytis ir tobulėti žaidžiant,  tai 100% saugus linksmas žaidimas vaikams ir suaugusiems statybiniai blokai pagaminti Lenkijoje.

Rinkinyje rasite 35 elementus. Dėžutės dydis 9 cm x 8 cm x 6 cm.

21048
10 Prekės

Jums taip pat gali patikti

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį