Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, uždarykite pranešimą arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Konstruktorius - Micro Waffles (Undinėlė - 150det.)

22,90 €
Su PVM Pristatysime per 1-5 darbo dienas

Statybinės kaladėlės, kurios yra specialiai sukurtos kaip pagalbinė priemonė harmoningam vaiko vystymuisi. Naudojant pridedamas instrukcijas, šis rinkinys gali būti naudojamas priešistorinio roplio pavidalui sukurti, o tai reiškia daug įdomių pramogų, kurios taip pat veda į tobulėjimą.

Naudojant Micro Waffle statybinius blokus, jie taip pat gali sukurti bet kokias kitas 2D ar 3D formas. Galimybės yra neribotos, kaip ir vaiko fantazijai nėra ribų. Rinkinyje net 150 vienetų, lavinamas kūrybiškumas ir psichomotorinis mokymasis bei mokomasi loginio mąstymo.

Kiekis

Statybiniai blokeliai sukurti taip, kad būtų kuo draugiškesni ir saugūs vaikams. Jie pagaminti iš minkštos, lanksčios, malonios liesti medžiagos, yra kaip tik tinkamos formos ir dydžio vaiko rankai. Naudojamos spalvos švelnios ir malonios akiai.

  • tai skatina vaizduotę ir kūrybiškumą
  • tai leidžia mokytis ir tobulėti žaidžiant
  • tai suteikia linksmybių valandų
  • tai 100% saugu, linksmas žaidimas vaikams ir suaugusiems
  • galimybė statyti 2D ir 3D
  • Pakuotės dydis: 3,5 cm x 20 cm x 3,5 cm
21057
2 Prekės

Jums taip pat gali patikti

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį