Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, uždarykite pranešimą arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Konstruktorius - Mini waffle Ekspertas (141det.)

  • Laikinai neturime
36,90 €
Su PVM

Statybinės kaladėlės mažiesiems (ir vyresniems taip pat!), kurie mėgsta statyti.

Su Mini Waffle Konstruktor Expert 141 rinkiniu beveik nėra jokių apribojimų, ką galite sukurti! Įvairios specialios paskirties dalių formos ir didelis tų dalių kiekis leidžia sukurti erdvines transporto priemones, konstrukcijas  pagal komplekte pateiktas instrukcijas.

Kiekis
Laikinai neturime

Jūsų vaikas su tikro profesionalo uolumu ir žiniomis pastatys namą, vėjo malūną, lėktuvą, traukinį ar malūnsparnį. Jei jie turi polinkį, jie sukurs bet kokią formą, naudodami tik savo vaizduotę. Komplekte yra maišelis, kuris yra praktiška priemonė kaladėlėms laikyti, kad jos nepasimestų. Maišelį taip pat galima skalbti skalbimo mašinoje 30 laipsnių temperatūroje – taip dar lengviau išlaikyti kaladėles tikrai švarias. Rinkinį sudaro net 141 dalis, jis lavina vaiko vaizduotę ir rankų miklumą, moko logiškai mąstyti.

21064

Jums taip pat gali patikti

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį