Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, uždarykite pranešimą arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Sportinis krepšys Princesė

20,00 €
Su PVM Pristatysime per 1-5 darbo dienas

Sportinis krepšys Princesė. Šie spalvingi gyvūnai ir princesės tikrai patiks kiekvienai mergaitei. Sportinis krepšys yra itin lengvas ir patogus mažiesiems nešantis sportinę aprangą į mokyklą.

Kiekis
Tik internetu.



Sportinis krepšys pagamintas iš perdirbtų plastikinių vandens butelių.

Savybės:
- originalus rankomis pieštas ir skaitmenizuotas dizainas;
- krepšys užsegamas sutraukiant raištelius;
- vienas skyrius;
- nuotraukoje modelis yra 5 metų (119 cm);
- dydis: 38 cm x 45 cm;
- svoris: 156 gramai.

Pick & Pack - tai šeimos istorija, kuri virto nuostabiomis ir unikaliomis kuprinėmis vaikams. Thomas ir Irmgard dirbo garsiausiems kuprinių gamintojams 25 metus. Susitiko šiame versle ir išgryninę savo idėją 2019 m. sukūrė savo kuprinių ženklą Pick & Pack. Tai naujas ženklas, tačiau kuprinių pasaulyje yra jau gerai žinomas ir konkuruoja su gerai žinomais ženklais.
Šios kuprinės vaikams yra spalvingos, linksmos, šiuolaikiškos, unikalaus rankomis piešto ir suskaitmeninto rašto. Kuprinių dizainas sukurtas taip, kad kuprinės būtų gražios, stilingos, tačiau ir be galo patogios, funkcionalios. Vaikiškos kuprinės turi kišenes gertuvėms, segtukus raktams, kišenes smulkiems daiktams ir t.t. Naudojamos medžiagos yra aukščiausios kokybės. Ar gali būti geriau? Žinoma! Šios kuprinės vaikams gaminamos galvojant apie aplinką - gaminama iš perdirbtų plastikinių butelių.
Beje, kuprinės patiks tikrai ne tik vaikams ar paaugliams. Asortimente rasite 4 skirtingų dydžių kuprines: kuprines vaikams nuo 2 metukų, kuprines pirmokams, pradinukams bei kuprines paaugliams ar net studentams ir suaugusiems. Taip pat ir sportinius maišelius bei penalus.
GAMINTOJAS: Pick & Pack, Nyderlandai.

Pick & Pack
8697
15 Prekės

Jums taip pat gali patikti

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį