Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, uždarykite pranešimą arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Vaikiška kuprinė, (dydis M)

55,00 €
Su PVM Pristatysime per 1-5 darbo dienas

Vaikiška kuprinė, M. Vaikiška kuprinė stilinga ir funkcionali. Išorėje rasite dvi šonines kišenes gertuvei, yra du skyriai: pagrindinis ir mažesnis, pvz. planšetei. Taip pat kuprinėje rasite segtuką raktams ir kišenėlę telefonui. Kuprinei žavesio ir stilingumo suteikia leopardinis raštas su mergaičių mėgstama rausva spalva.

Kiekis
Tik internetu.


Kuprinė vaikams pagaminta iš perdirbtų plastikinių vandens butelių ir veganiškos odos.

Savybės:
- kuprinės dydis skirtas vaikams nuo 5 metų, paruošiamukams ar pirmokams;
- originalus rankomis pieštas ir skaitmenizuotas dizainas;
- vienas didelis pagrindinis skyrius ir vienas mažesnis (paminkštintas, tinka 13 colių planšetei);
- yra priekinė užtrauktuku užsegama kišenėlė smulkesniems daiktams;
- šoninės kišenės gertuvei;
- viduje yra segtukas raktams, kišenė telefonui ir užsegama kišenė smulkiems daiktams;
- etiketė vardui užrašyti;
- ergonomiška nugarėlė - pakietinta ir su paminkštinimais;
- plačios paminkštintos reguliuojamos petnešos;
- petnešų užsegimas per krutinę;
- atšvaitai ant petnešų;
- tvirta forma, kokybiška medžiaga;
- dydis: 26,5 x 36,5 x 12,5 cm / 10 litrų;
- 436 gramai.

KAIP TEISINGAI IŠSIRINKTI KUPRINĘ?
- pilna (su vadovėliais, sąsiuviniais) vaikiška kuprinė neturi sverti daugiau nei 10-15 proc. vaiko svorio, pvz. pirmoko tuščia kuprinė neturėtų sverti daugiau nei 700 g.;
- petnešos turi būti paminkštintos, plačios, bent 3,5-4 cm. pločio ir, žinoma, reguliuojamos;
- nugarėlė turi būti kietesnė su paminkštinimais, pagaminta iš orui laidžios medžiagos;
- kuprinės dydis turėtų būti parenkamas pagal vaiką: apatinė dalis neturi būti žemiau nei vaiko nugaros apačia, o viršutinė kuprinės dalis neturėtų būti aukščiau nei pečių linija, pvz. pirmokui rekomenduojama: aukštis 30-36 cm, plotis 22-28 cm, gylis 10-14 cm;
- pats dizainas didelės įtakos neturi, tačiau svarbu, kad kuprinė būtų pagaminta iš medžiagų, kurios išlaiko kuprinės formą, t.y. nesukrenta kaip maišiukas ir pan.

Pick & Pack - tai šeimos istorija, kuri virto nuostabiomis ir unikaliomis kuprinėmis vaikams. Thomas ir Irmgard dirbo garsiausiems kuprinių gamintojams 25 metus. Susitiko šiame versle ir išgryninę savo idėją 2019 m. sukūrė savo kuprinių ženklą Pick & Pack. Tai naujas ženklas, tačiau kuprinių pasaulyje yra jau gerai žinomas ir konkuruoja su gerai žinomais ženklais.
Šios kuprinės vaikams yra spalvingos, linksmos, šiuolaikiškos, unikalaus rankomis piešto ir suskaitmeninto rašto. Kuprinių dizainas sukurtas taip, kad kuprinės būtų gražios, stilingos, tačiau ir be galo patogios, funkcionalios. Vaikiškos kuprinės turi kišenes gertuvėms, segtukus raktams, kišenes smulkiems daiktams ir t.t. Naudojamos medžiagos yra aukščiausios kokybės. Ar gali būti geriau? Žinoma! Šios kuprinės vaikams gaminamos galvojant apie aplinką - gaminama iš perdirbtų plastikinių butelių.
Beje, kuprinės patiks tikrai ne tik vaikams ar paaugliams. Asortimente rasite 4 skirtingų dydžių kuprines: kuprines vaikams nuo 2 metukų, kuprines pirmokams, pradinukams bei kuprines paaugliams ar net studentams ir suaugusiems. Taip pat ir sportinius maišelius bei penalus.
GAMINTOJAS: Pick & Pack, Nyderlandai.

Pick & Pack
8703
13 Prekės

Jums taip pat gali patikti

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį