Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, uždarykite pranešimą arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Medinis lėlių namelis ,,Rožinis namas''

  • −10%
  • Laikinai neturime
159,00 €
143,10 € Sutaupote 10%
Su PVM

Medinis lėlių namelis iš Little Dutch yra puiki vieta vaikams atskleisti savo kūrybiškumą. Šis gražus namas yra baltos spalvos su rausvu stogu ir medinėmis langinėmis, kurias galima atidaryti ir uždaryti. Stogas taip pat gali būti atidaromas, kad būtų smagu žaisti, o dalį stogo galima paversti sodu. Namo interjeras labai detalus ir dekoruotas gražiomis iliustracijomis tiek viduje, tiek išorėje. Jimas ir Rosa, dvi lėlės, įtrauktos į lėlių namelį, kad vaikai galėtų iškart pradėti žaisti. Name yra svetainė, virtuvė, vonios kambarys, miegamasis mamai ir tėčiui, vaikų kambarys. Kiekvienas kambarys yra apstatytas atitinkamais baldais ir aksesuarais, suteikiančiais tikrovišką ir patrauklią žaidimo patirtį. Šis lėlių namelis suteikia žaidimo valandų valandas.

Kiekis
Laikinai neturime

Matmenys: 22,5 x 42,8 x 48,8 cm ;

Spalva: balta/rožinė;

Medžiaga: mediena FSC

21243

Jums taip pat gali patikti

Lėlės vežimėlis

Įprasta kaina 65,00 € −10% Kaina 58,50 €
Išvežk savo lėlytę pasivažinėti į lauką su šiuo nuostabiu vežimėliu iš Little Dutchi! Tvirtas vežimėlio rėmas, mediniai ratai turi guminį apvadą...

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį