Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, uždarykite pranešimą arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Lentyna, Lotta (pilka)

  • −5%
lentyna
49,00 €
46,55 € Sutaupote 5%
Su PVM Pristatymas 7-15 dienų

Lentyna yra labai svarbus vaiko kambario elementas.

Kai vaikas mažas, lentyną galima pakabinti ne aukštai, kas teigiamai veikia vaiko vystymąsi, o vaikui augant galima keisti lentynos vietą. Lentynoje bus gražiai pristatyti vaikiški lobiai, ją galima naudoti ir kaip knygų lentyną, su knygomis išdėstytomis priekiniais viršeliais pasuktais į vaiką, nesibaiminant, kad knygos nukris, nes lentyną puošia subtilus, ąžuolinis bortelis.

Lentynoje taip pat yra nedidelė kabykla drabužiams, kuprinėms ir pan. Sujungus kelias lentynas, galima suformuoti gražią ir funkcionalią sienų dekoraciją.

Pagrindinės savybės ir privalumai:

- ąžuolinė kabykla

- leidžia vienu metu pakabinti ir sudėti daiktus/knygas/daiktus ir pan

Matmenys (cm):

aukštis: 10

gylis: 21,1

plotis: 63,7

Kiekis

- lentyna pagaminta iš aukštos kokybės laminuotos plokštės, atsparios pažeidimams ir drėgmei, lengvai valomos

Spalvos:

- lentyna yra pilkos spalvos, su matiniu paviršiumi

- pakaba - ąžuolo mediena

Naudojimo instrukcijos: Baldus reikia nušluostyti minkštu, vandenyje sudrėkintu medvilniniu skudurėliu arba baldui prižiūrėti skirta priemone.

Papildoma informacija: Baldai pristatomi pakuotėse, skirtos savarankiškam surinkimui. Pakuotėse yra išsami surinkimo instrukcija, priedai (varžtai ir kt.).

21358
9 Prekės

Jums taip pat gali patikti

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį