Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, uždarykite pranešimą arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

EARLY RIDER Big Foot 12" balansinis dviratukas

  • −5%
249,00 €
236,55 € Sutaupote 5%
Su PVM Pristatysime per 1-5 darbo dienas

Vaikystė turėtų būti vienas didelis nuotykis, o ,,Big Foot 12" yra tikras to įrodymas. Jis skirtas tiems, kurie įsipareigoja, kad jų vaikai būtų labiau susiję su mus supančia aplinka nei su įrenginiu.

Žemas dviračio rėmas, tik su 33 cm aukščio sėdynės padėtimi, užtikrins greitą startą. Stiprus rombo formos rėmas užtikrina, kad jokie smūgiai nesugadins dviračio veikimo. Naudojamos detalės taip pat nebus problema, visi mūsų guoliai yra užsandarintose kasetėse, o mūsų rėmas, šakė, ratlankiai, rankenėlės ir vairas yra aliumininiai.

Dviratis yra sukurtas, kad jaustumėtės užtikrinti, važiuojant tiek takais, tiek ir bekele. Mes pridėjome 2.25 colių padangas, kurios sugeria kiekvieną griovelį, su grubiaisiais raštais, kurių šoninės sienelės reaguoja į purvą ir užtikrina sukibimą, nuvedantį Jūsų vaikus teisinga kryptimi. Nepaminėjome anatomiškai suprojektuotų Ritchey valdymo elementų su galingu ir lengvu galiniu stabdžiu, kuris suteikia papildomo stabdymo pasitikėjimo.

Kiekis

Stovimo dviračio aukštis : 33cm.

Rėmas: rankomis šlifuotas aliuminis;

Ratai: 12 dydžio pneumatinis sandarus kasetinis guolis;

Stabdžiai: Tektro 837a.

Sėdynė: rudos spalvos kniedėmis dekoruota dirbtinė oda.

Ratlankiai : 20h , aliuminiai, juodos spalvos;

Svoris: 3,75kg.

21646
1 Vienetas

Jums taip pat gali patikti

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį