Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, uždarykite pranešimą arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Medinis lavinamasis traukinukas (20 el.)

  • −10%
37,00 €
33,30 € Sutaupote 10%
Su PVM Pristatysime per 1-5 darbo dienas

Tai tarsi du žaislai viename! Mažiesiems protams patiks konstruoti ir verti traukinuko vagonus iš spalvingų medinių kaladėlių - kiekvieną kartą galėsite sudėti vis kitokį traukinuką. Surinkus galite pradėti kelionę - paimkite už virvelės ir tempkite paskui save. Didelės patogios imti į rankytę datelės, o bendras traukinuko ilgis net 54 cm!

Kiekis
Tik internetu.



Mediniai suveriami traukinukai - tai lavinamieji žaidimai, kurie lavina mažylių smulkiąją motoriką, rankų-akių koordinaciją, loginį mąstymą, vaizduotę. O traukiami žaisliukai - edukaciniai žaislai, skatinantys mažylius daugiau judėti, lavinti savo stambiąją motoriką ir stiprinti raumenukus.

Medinis žaislas pagamintas iš FSC® sertifikuotos medienos, tai reiškia, kad medžiagos gautos pačiu tvariausiu būdu. O aukšta medienos kokybė reiškia, kad medinis žaislas bus naudojamas daugelį metų!

Savybės:
- tai tarsi du žaislai viename: kaladėlių statymo ir traukiamas;
- neutralios gražios spalvos ir gyvūnų iliustracijos - žaislas tiks ir berniukams, ir mergaitėms;
- didelės detalės, o bendras traukinuko ilgis - 54 cm;
- žaislą sudaro 20 dalių;
- dydis: 8x13x54 cm.



9039
9 Prekės

Jums taip pat gali patikti

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį