Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, uždarykite pranešimą arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Indų rinkinys (rausvas, 5 vnt.)

21,00 €
Su PVM Pristatysime per 1-5 darbo dienas

Miniland indų rinkinys (rausvas, 5 vnt.). Indų rinkinys pirmiesiems mažylio savarankiškiems valgymams. Rinkinyje rasite: lankčius šakutę ir šaukštelį (kampas pritaikomas pagal vaiko poreikius), puodelį su rankenomis, dubenėlį ir lėkštutę.
Puodelio rankenos yra pakankamai plačios, todėl mažyliui bus patogu paimti ir lengva laikyti. Puodelio dugnas yra šiek tiek pasunkintas, kad vaikas galėtų lengvai ir stabiliai pastatyti.

Kiekis
Tik internetu.


Pirmieji stalo įrankiai yra taip pat ergonomiški, neslystantys - patogūs suimti ir valdyti net patiems mažiausiems vaikučiams ar turintiems tam tikrų funkcinių, motorikos sunkumų. Be to, šiais įrankiais bus patogu valgyti tiek kairiarankiams, tiek ir dešiniarankiams.
Tiek įrankiai, tiek puodelis yra pritaikyti ir neregiesiems: ant įrankių yra specialių ženklų iškili spauda, o puodelis yra pasunkintas.

Savybės:
- įrankiai lankstūs, ergonomiški, tinka tiek kairiarankiams, tiek dešiniarankiams;
- puodelis turi plačias rankenėles ir pasunkintą dugną, todėl jo statymas stabilesnis;
- įrankiai ir puodelis pritaikyti regėjimo negalią turintiems vaikams;
- galima plauti indaplovėje ir naudoti mikrobangų krosnelėje;
- pagaminta iš itin kokybiškų, ilgaamžių medžiagų, be BPA.

Miniland - Ispanijos žaislų gamintojas, kuris skiria ypatingai didelį dėmesį į edukacinę žaislų vertę bei kokybę. Taip pat didelę šio gamintojo asortimento dalį sudaro prekės vaikams bei prekės kūdikiams. Maisto termosai, mobilios auklės, maisto trintuvai ir garintuvai, vaikiškos lėkštės ir kt. Visos prekės vaikams yra aukštos kokybės ir kuriamos pagal tėvų ir vaikų poreikį.
GAMINTOJAS: Miniland, Ispanija.

Miniland
9260
4 Prekės

Jums taip pat gali patikti

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį