Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, uždarykite pranešimą arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Medinis lėlių namas (34 el.)

180,00 €
Su PVM Pristatysime per 1-5 darbo dienas

Šis kotedžas tai spalvingas klasikinis medinis lėlių namelis vaikams nuo 3 metų. Tai trijų ukštų medinis lėlių namas mergaitėms ir berniukams. Lėlių namelis yra su pakeliamomis stogo detalėmis, todėl lengvai patenkama į visus kambarius. Kiekvienas šio lėlių namelio kambarys yra puikiai įrengtas. Kambarius mažieji galės įrengti pridedamais baldais.

Kiekis
Tik internetu.



Mediniai lėlių namai - tai mediniai žaislai vaikams, kurių pagalba skatinama vaiko vaizduotė, kūrybiškumas, socialiniai įgūdžiai, kalbos vystymasis bei mokoma empatijos. Mediniai nameliai taip pat gali būti naudojami kaip edukaciniai žaislai vaikams aiškinant apie šeimos sąvoką, dienos rutiną, atsargumą namuose ir t.t. Mediniai žaislai tvarūs ir ilgaamžiai, todėl tinka kaip žaislai darželiams ar žaidimų kambariams. Namelis supakuotas dėžutėje, taigi tinka kaip dovana mergaitei.

Savybės:
- patogus žaisti medinis lėlių namas - visi kambariai lengvai prieinami;
- rinkinyje yra 18 baldų;
- medinis namas atkeliauja nesurinktas - reikalingas suaugusioje surinkimas;
- dydis: 36x60x59 cm.

Apdovanojimai:
- Platinum geriausio žaislo apdovanojimas iš „Oppenheim Toy Portfolio“.



Produktas paženklintas CE ženklu.
Rekomenduojama vaikams nuo 3 metų.
ĮSPĖJIMAS. Netinka vaikams iki 3 metų. Yra smulkių detalių, pavojus užspringti. Surenkant ir išpakuojant būtina suaugusiojo priežiūra ir pagalba.

GAMINTOJAS: Bigjigs Toys Ltd, Elkhorn, Anglija.

9064
2 Prekės

Jums taip pat gali patikti

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį