Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, uždarykite pranešimą arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

InnoGiO naktinė lempa, maxi ,,Triušis''

  • Nauja
46,00 €
Su PVM Pristatysime per 1-5 darbo dienas

GIOrabbit šviečia 8 skirtingomis spalvomis. Kiškutis yra puikus draugas, kuris lydės jūsų vaiką į sapnų karalystę. Šviestuvas turi 3 šviesos režimus. Dėl nuotolinio valdymo pulto galite reguliuoti šviesos intensyvumą pagal savo poreikius. Švelnus švytėjimas pašviesina tamsą ir skleidžia malonią šviesą, kuri padeda greičiau užmigti.

Lempa neįkaista. Kadangi šviestuvą labai malonu liesti, vaikai tiesiog mėgsta prie jo prisiglausti.

Šviestuvą itin paprasta naudoti. Dėl įmontuoto akumuliatoriaus galite patogiai ir lengvai įkrauti per USB C tipo laidą (pridedamas komplekte).

Puikiai tinka naujagimio ir kūdikio kambariui. Šis šviestuvas nepakeičiamas naktinio maitinimo ir vystyklų keitimo metu. Taip pat jis taps geriausiu vyresnių vaikų draugu, užtikrinančiu gerą nakties miegą ir padedančiu įveikti tamsos baimę. Dienos metu šis šviestuvas puikiai užpildys erdvę kaip vaiko miegamojo dekoracija.

Lemputės aukštis  30,2 [cm].

Kiekis


Minkštas ir lankstus silikonas be BPA užtikrina, kad šviestuvą būtų saugu naudoti net ir labai mažiems vaikams. Šviestuvas turi ilgas ausis, į kurias gali įsitverti maži vaikai. Palietus šviestuvą ranka, pasikeis jo spalva, o tai užtikrins puikią pramogą ne tik vakarinio užmigimo metu. Vaikas gali spausti šviestuvą kiek nori, nes jis greitai atgaus pirminę formą.

Vaiko amžius: nuo gimimo.

Įkrovimas per USB C tipo laidą (pridedamas komplekte).

Palietus suaktyvinama šviesos spalva.

Šviestuvas šviečia 8 skirtingomis spalvomis. Spalvos keičiasi palaipsniui kas 3 sekundes.

Šviestuvas turi praktišką nuotolinio valdymo pultą, skirtą spalvoms reguliuoti, ON/OFF funkcijas, laikmačio nustatymus (15,30 arba 60 minučių) ir šviesosintensyvumui reguliuoti.

3 veikimo režimai.

Veikimo trukmė po pilno įkrovimo: apie 12-24 val.

21773
9 Prekės

Jums taip pat gali patikti

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį