Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, uždarykite pranešimą arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

InnoGiO naktinė lempa kačiukas,GIOkitty Mini

  • Nauja
29,00 €
Su PVM Pristatysime per 1-5 darbo dienas

Apšvieskite savo vaiko kambarį džiaugsmingomis InnoGIO naktinėmis lemputėmis!

Magiška šviestuvo šviesa lydės Jūsų vaiką svajonių šalyje! Kitty šviestuvo dizainas privers vaiką iškart pamilti šį šviestuvą!

InnoGIO Kitty Mini švietuvas yra mažiausias Kitty serijos šviestuvas. Puikiai tinka mažoms kūdikio rankytėms. Dėl mažo dydžio jis puikiai tinka ir kelionėms. Kitty Mini bus puikus kompanionas jūsų vaikui augant. Draugiškas ir linksmas šviestuvo dizainas privers jūsų vaiką iškart jį pamilti. Švelni ir raminanti šviesa suteiks vaiko kambariui tinkamą atmosferą. Besikeičiančios šviesų spalvos padės jūsų vaikui lengvai užmigti ir išvaikys visus košmarus.

Minkšta medžiaga, iš kurios pagamintas šviestuvas, užtikrina naudojimo saugumą net ir patiems mažiausiems vaikams. Spalvos keitimas palietus lempą ranka užtikrins puikų malonumą vakarinio užmigimo metu.

Aukštis 11cm.

Kiekis

Maitinamas:

3 AAA baterijos;

Palieskite šviestuvą, kad pakeistumėte LED spalvą;

Šviestuvas gali veikti apie 30 valandų;

Automatinis išsijungimas po 1 valandos;

Veikia 7 spalvomis, šviestuvo spalvos palaipsniui keičiasi (kas 3 sekundes).

21774
15 Prekės

Jums taip pat gali patikti

Naujos Paskyros Rgistracija

Jau turite Paskyrą?
Log in instead Arba Atstatyti Slaptažodį